Preguntes freqüents

Aquí pots trobar resposta a diferents preguntes que us podeu fer sobre una web demana

Tenir un negoci online implica consultar constantment si han entrat noves comandes, actualitzar la disponibilitat dels plats. Al principi segur que costa, però ràpidament t’hi acostumes. De fet, podeu re adreçar totes les trucades per tenir totes les comandes sota un mateix format.


Demana està pensat per al petit i mitja hostaler que vulgui començar a donar el servei de menjar a domicili o take away.

Hem pensat demana perquè sigui molt fàcil i intuïtiu, us farem arribar manuals per a tot i tindreu suport personalitzat. Estem segurs que sereu capaços de gestionar una eina tan senzilla.

Només necessites un ordinador o dispositiu mòbil que es pugui connectar a internet per a gestionar les comandes, i aconsellem disposar d’una impressora per imprimir els tiquets de comanda.

No cal, nosaltres et facilitarem una direcció acabada en .demana.cat. Però si vols o tens un domini i no tens cap web, sempre pots apuntar la teva direcció a la direcció que et donarem.

Pots vincular a través d’un link la teva pàgina web amb la web demana. En cap cas podràs adherir en nostre codi a la teva pàgina web.

No podràs posar imatges. El motiu és l’estalvi d’espai d’emmagatzematge i poder oferir-vos una eina més econòmica i també més ràpida a l’hora de navegar-hi.

No pots, hauries d’adaptar l’opció que ofereixes online a preus tancats. Això t’ajudarà al fet que hi hagin menys errors o malentesos en les comandes.

Pel que fa a la plataforma només hi ha l’opció del Català, estem treballant per a futures actualitzacions. Però res t’impedeix que entris els teus productes en l’idioma que vulguis, o en els idiomes que vulguis.

Els sistemes de pagament que podeu utilitzar a Demana són PayPal i Stripe. Així els vostres clients podran pagar de forma segura i amb garanties tant si tenen un compte en alguna d’aquestes plataformes, com si ho volen fer a través de la seva targeta.

Les comissions es cobren quan els cobrament els fa l’intermediari. En aquest cas nosaltres no cobrem als teus clients, les pasarel·les de pagament són al teu nom.

Posar-te en contacte amb nosaltres. Aquesta és una eina molt flexible i permet diferents configuracions, però no pot personalitzar certs aspectes. Però et podem oferir d’altres solucions web que segurament s’adapten millor al teu negoci.

No n’hi ha, nosaltres simplement et volem donar l’oportunitat de provar el món digital, i veure si tu, el teu negoci o els teus clients s’adapten.

pots oferir el teu menjar online
per
45 €
/mes
Tens preguntes?

Consulta l’apartat de preguntes freqüents o bé ens pots contactar