Termes i Condicions d'ús

Titularitat i objecte de la Plataforma web

El lloc web www.demana.cat (en endavant la “Web” o la “Plataforma”) és una plataforma informàtica propietat de Orient agencia SCP (En endavant l'”Empresa” o “Orient”), societat legalment constituïda sota la legislació espanyola amb NIF J01823772, amb domicili social al carrer de C/ Josep Pla, 2 (17412) Maçanet de la Selva.

La pàgina web té la finalitat d’oferir als nostres usuaris, clients i consumidors, informació dels nostres productes i serveis.

Les relacions entre el web i l’Usuari es regiran per la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i la resta de legislació espanyola que sigui aplicable.

Acceptació dels Termes i Condicions

L’Usuari reconeix i accepta haver llegit i comprès les Condicions d’ús de la Plataforma el contingut constitueix la totalitat de l’acord entre l’usuari i Orient.

En utilitzar qualsevol de les funcionalitats del nostre lloc web, l’Usuari expressament reconeix i accepta obligar-se pels termes i condicions d’ús així com per la Política de Privacitat. Així mateix, l’Usuari reconeix i accepta que els serveis i continguts oferts a través de la Plataforma no infringeixen ni han de ser utilitzats per infringir la normativa i/o regulacions vigents aplicables.

Orient es reserva el dret de modificar els termes i condicions d’ús de la Plataforma.

Operativa

La visita al web no suposa que l’Usuari estigui obligat a facilitar cap mena d’informació. En el supòsit que proporcioni alguna informació, les dades recollides seran utilitzades amb la finalitat, en la forma i amb les limitacions i drets que recull el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell
de 27 d’abril de 2016.

Tots els usuaris, tan registrats com no, es comprometen a navegar pel web i a utilitzar el contingut de bona fe.

En el procés de registre a través dels formularis de contacte es demanarà informació personal de l’usuari per tal de poder donar compliment a les finalitats relatives a poder atendre les seves sol·licituds i poder mantenir-lo informat, fins i tot per mitjans electrònics, sobre els nostres productes i serveis.

Exclusions de Responsabilitat

En raó a les situacions imprevisibles que caracteritzen els entorns tecnològics i a Internet, Orient es reserva el dret de suspendre temporalment l’accés o qualsevol de les funcionalitats i/o seccions ofertes a la Plataforma, ja sigui per raons de caràcter tècnic, per motius de seguretat o manteniment.

Així mateix, Orient es reserva el dret d’implementar i realitzar canvis i/o actualitzacions del web en qualsevol moment.

Orient no es responsabilitza de cap manera d’aquells continguts, activitats de qualsevol classe, productes i serveis als quals es pugui accedir mitjançant enllaços electrònics (links), directament o indirectament, a través de la nostra Plataforma. Els enllaços inclosos o que puguin arribar a incloure en la nostra pàgina web no representen cap classe de relació entre Orient i les persones físiques o
jurídiques titulars dels llocs web als quals es pot accedir mitjançant aquests enllaços ni suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre el lloc o els seus continguts.

Orient no es responsabilitza de qualsevol pèrdua o dany que pugui patir l’Usuari a conseqüència de l’ús inadequat de la Plataforma o si l’Usuari incompleix amb els Termes i Condicions de la web.

Propietat Intel·lectual

L’usuari reconeix que Orient és titular exclusiu o té la corresponent llicència dels continguts d’aquesta pàgina web, és a dir, i a títol merament enunciatiu, sobre els textos, missatges, fotografies, dissenys, logotips, codi font, gràfics, imatges, dibuixos, les marques, els noms comercials i signes distintius que apareixen en la mateixa.

L’accés per l’usuari a aquesta pàgina Web no implica cap tipus de renúncia, transmissió, cessió total o parcial o llicència d’aquests drets de propietat intel·lectual i industrial, ni confereix cap dret d’utilització, alteració, explotació, reproducció, distribució, comunicació pública sense la prèvia i expressa autorització per escrit dels respectius titulars d’aquests drets.

S’autoritza a l’usuari a accedir, visualitzar, imprimir, descarregar i emmagatzemar els continguts i/o els elements inserits en el lloc Web exclusivament pel seu ús personal, privat i no lucratiu, això és, sense finalitats comercials, sempre que es mantingui la indicació sobre l’origen i l’autoria dels mateixos i el símbol del copyright i/o notes de propietat industrial dels seus titulars, això és ©Orient 2020. Tots els drets reservats. 

Política de Privadesa, Protecció de Dades i Política de Cookies

Amb l’acceptació dels presents Termes i Condicions d’ús, l’Usuari reconeix i accepta haver llegit, comprès i acceptat la nostra Política de Privacitat i Política de Galetes.

Contacte

Per a qualsevol pregunta relacionada amb els serveis de la nostra Plataforma i dels Termes i Condicions que la regulen, pots posar-te en contacte mitjançant petició escrita dirigida a les nostres oficines:

ORIENT AGENCIA S.C.P.
C/ Josep Pla, 2 Maçanet de la Selva (17412) Girona
O per mitjans electrònics adreçant-se a vull@demana.cat